MUĞLA / MİLAS - Beçin Ortaokulu

Mrt

Dünya da her yıl 14 Mart’ta matematikçiler tarafından kutlanan Pi Günü, matematikte kullanılmakta olan sabit pi sayısı anısına kutlanır.Bu gün ilçe de farkındalık yaratmak amacı ile okulumuzun da stadının bulunduğu bir etkinlik organize edildi..Emegi geçen tüm arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekür ederim.

Şbt

25.02.2018 günü okulumuzda Sivil Savunma Kulübü Öğretmenimiz Fatih GÖKTEPE rehberliğinde tüm okul öğrencilerimizin aktif katılımıyla “Deprem tahliye tatbikatı ve yangın tatbikatı” yapılmıştır.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin hazırladıkları 10 Kasım Atatürk'ü anma programı , 10 Kasım Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma töreni kapsamında okulumuzda etkinlikler yapıldı.

Nis

Beçin Ortaokulunda okul öğretmeni Nejla ÇEKİÇ tarafındanhazırlanan Bahar Şenliğinde renkli görüntüler vardı.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında yangın ve deprem tatbikatları gerçekleştirildi.