MUĞLA / MİLAS - Beçin Ortaokulu

Nis

Pandemi nedeniyle öğrencilerimiz evde yaptıkları etkinlikler ile bayramlarını kutladılar.

Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Nesiller Etkinlikleri

Nis

Pandemi nedeniyle yapamadığımız resim sergimizi online olarak yapıyoruz bu sene. İyi seyirler

Sergi için TIKLAYINIZ...

Ekm

Okulum Temiz projesi kapsamında, temiz okul olarak beyaz bayrağa sahip olan  okulumuz, pandemi döneminde de temizliğe önem vererek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin temiz ve güvenli bir şekilde eğitim öğretime devam etmesini sağlamaktadır. Pandemi döneminde okulumuz düzenli olarak dezenfekte edilmekte, hijyen kurallarına uygun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Okulumuz düzenli olarak dezenfekte edilmekte, dezenfektan istasyonları çalışmakta, sosyal mesafe ve maske takılması ile ilgili gerekli uyarıcılarla öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitime devam etmelerini sağlamaktadır.

27 Aralık ATATÜRK Koşusu

Erkeklerde 1. Taha HÜĞÜT

Kızlarda    2. SUDENAZ TEPELİ

Mrt

Okulumuzda 3 Mart günü Deprem ve Yangın tatbikatı yapılmıştır.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Töreni Yapıldı.

Kas

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi yapıldı.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma töreni kapsamında okulumuzda etkinlikler yapıldı.

May

Milas Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünün "GENÇLER İFTARDA BULUŞUYOR"Etkinliğine 5. ve 8.sınıf öğrencileri ile katılım sağladık.

May

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.  Tüm Muallim ve Muallimelerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bir milletin topyekün verdiği destansı ve eşsiz bir mücadele ile, tarihin akışını değiştirdiği, gururla andığımız 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 104. yılını kutluyoruz.