MUĞLA / MİLAS - Beçin Ortaokulu

Nis

Kültürel değerlerin yaşatılması, korunması ve tarihi zenginliklerin tanıtılması amacıyla hafta boyunca Beçin Kalesi'nde Deneysel Kazı Havuzu Etkinliği - Ören Yeri Gezisi ve Kitap Okuma Etkinliği yapılmaktadır.

Mrt

Öğrencilerimize okul bahçesinde deney yapıldı.

Mrt

4 Mart 2022 tarihinde eş zamanlı olarak tüm Türkiye'de yapılması planlanan "Deprem Tahliye Tatbikatı" okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile başarıyla gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını Başarı İle Yaptı

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle ülke genelinde başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında okulumuz kütüphanesi İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY'ın katılımıyla açılmıştır.

Kas

Bakanlığımızın Geleceğe Nefes Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11.11.2021 tarihinde saat 14.00'de Güvercinlik Mahallesi Oteller Bölgesinde ağaç dikme töreni gerçekleştirildi. Milas Beçin İlkokulu ve Ortaokulu Ailesi olarak milli ağaçlandırma gününde fidanları toprakla buluşturduk.

Kas

Milas Beçin İlkokulu/Ortaokulu olarak 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni yaptık.

Gazete incelemek için TIKLAYINIZ....

Kas

Milas Beçin İlkokulu/Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 98. yılını öğretmen, veli ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile coşkuyla kutladık.

Eyl

Okulumuzda bulunan öğrencilerimize ve ülkenin dört bir yanında okullarına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyoruz...

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılışına ilişkin yaptığı basın açıklamasında 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacağını ifade etti.

Ağu

8 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencileri kapsayan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı Destekleme ve Yetişme Kurslarının iş akış takvimi belli oldu. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvurular 24-30 Ağustos'ta alınacak.

Ağu

Okulumuz Müdür Yardımcısı Refik ÖZKAN'ın tayini Ovakışlacık İlkokuluna çıktığından dolayı okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Okulumuzdaki başarılı çalışmalarından dolayı kendisine tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Okulumuza Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanan Fatma Arıcı ve Özel Eğitim öğretmeni olarak atanan Mithat ÖZKAN okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır. Her iki öğretmenimize tüm arkadaşlarım adına görevlerinde başarılar dilerim.

Birçok etkinlik ve yarışmanın olduğu Gençlik Haftası Bülteni yayınlandı.